Verzekering

Goedvriend Pensioen werkt nauw samen met Teunissen Assurantiën. Op het gebied van schade-, inkomens- en zorgverzekeringen schakelt Goedvriend Pensioen dan ook Teunissen Assurantiën in.

De man achter Teunissen Assurantiën is Pim Teunissen, een bevlogen deskundige in voornoemde vakgebieden. Mede door de nauwe samenwerking weet je dat al je belangen goed behartigt worden en dat je wordt geadviseerd door de expert op schade- en inkomensverzekeringen. 

Samen met Pim Teunissen wordt er, o.b.v. de door jou verstrekte gegevens, een inventarisatie van jouw huidige verzekeringspakket (indien aanwezig) gemaakt. Hierbij adviseert hij welke risico’s je loopt en op welke manier je deze risico’s zou kunnen verzekeren.   

Teunissen Assurantiën helpt je met het tijdig opzeggen van bestaande verzekeringen die elders lopen. 
Bij het aangaan, tussentijds en op contactmomenten (denk aan onderhoudsgesprekken, maar ook in sommige gevallen bij telefonisch contact) controleert hij, aan de hand van jouw wensen en gegevens, de verhouding tussen premie, risico, dekking en voorwaarden. Uiteraard is dit een wisselwerking tussen jou als klant en Teunissen Assurantiën. Hij vertrouwt er dan ook op dat je hem op de hoogte brengt bij wijzigingen in jouw gegevens of (leef)situatie. Op deze manier kunnen we samen bereiken dat je op de juiste manier verzekerd bent en blijft. 

Wanneer je te maken krijgt met schade zorgt Teunissen Assurantiën voor de volledige afwikkeling van het schade- en verzekeringstraject. Hij neemt je zo veel mogelijk werk uit handen. Bij schade die acute actie vereist, zorgt hij voor direct noodzakelijke hulp. Je kunt hem in dergelijke gevallen altijd, ook buiten kantoortijden, bereiken op zijn mobiele nummer. Vervolgens zet hij het schadeherstel- en verzekeringstraject in gang.  Hij regelt bijvoorbeeld afspraken voor de herstelwerkzaamheden, begeleidt het traject met experts en regelt dat er zo snel mogelijk betaald wordt.  Op deze manier kan het traject, ondanks een vervelende schade, toch prettig verlopen. 

Teunissen Assurantiën is gehuisvest op kantoor Nijmegen maar is ook wekelijks te vinden in kantoor Gennep. Wens je meer informatie omtrent verzekeringen of wens je deze af te sluiten dan kun je Pim bereiken onder de telefoonnummers 024- 675 9933 en 06 – 10 92 97 34 of onder emailadres pim@teunissenassurantien.nl. Voor meer informatie verwijs ik je naar  www.teunissenassurantien.nl. 

Telefoon

M 06 – 29 473 495
T 024 – 675 99 33
T 0485 – 84 93 20

Kantoor Nijmegen

Groenestraat 241
6531 HJ Nijmegen 

Kantoor Gennep

Zandstraat 82
6591 DE Gennep